Szász Tanya - A város peremén, a Teremtő tenyerén...

Keress minket bátran!

Előzetes bejelentkezéshez és részletes információkért az elérhető programokkal kapcsolatban keress minket bátran telefonon, e-mailben vagy az űrlap kitöltésével. Amennyiben üzenetet küldesz, kérjük add meg telefonszámod és mi visszahívunk! A beérkezett üzenetekre általában 2 napon belül válaszolunk.

Telefonszám: +36 30 913 5558 / +36 30 460 0926

E-mail cím: szasztanya1@gmail.com

Tanyánk Berettyóújfalu szentmártoni oldalán a folyó hídjáról leérve, a második utcán jobbra fordulva, az utca utolsó házától 150 m-re jobbra található.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Terembúra panoráma ponyvával védett, fedett, kültéri helyszín, ami 120 fő befogadására alkalmas.

A csárda 43 fő befogadására alkalmas rendezvényhelyszín, hagyományos népi berendezéssel és díszítéssel.

Az esküvői menü leggyakrabban az alábbi hagyományos, magyaros ételeket tartalmazza, azonban a menüsor összeállítása során, mindig igyekszünk eleget tenni az ifjú pár egyedi igényeinek is.

Vendégvárás: kenyérlángos a látvány konyában és túrós, ízes rétes

Vacsora: tyúkhúsleves csigatésztával és töltött káposzta, vagy marhapörkölt

Éjféli menü: kemencés sültek: kemencés csülök Pékné módra, bundázott húsok, kemencés csípős csirkeszárny, steak burgonya, savanyúság; hidegebb időszakban pedig disznótoros menü

Áraink:

  • 100 fő alatt 16.000 Ft / fő
  • 100 fő felett 15.000 Ft / fő

Ami benne van az árban:

  • korlátlan ásványvíz
  • szóda
  • üdítők
  • kávé
  • sörök

Ami nincs benne az árban:

  • égetett szeszes italok
  • borok

A tanyán kényelmes szállást tudunk biztosítani 4-5 fő számára a konyhával és fürdőszobával felszerelt “Kisház”-ban. A “Kisház” minimum 2 éjszakára foglalható; igény szerint teljes ellátással.

Ára: 30.000 Ft / nap.

Partnereinknek köszönhetően 50-60 fő elszállásolásában tudunk segítséget nyújtani a tanya egy kilométeres körzetében. Berettyóújfaluban pedig további szálláslehetőségek találhatók.

Egyéni igényektől függően tudunk ajánlani díszítőt, zenekart, DJ-t, vőfélyt vagy ceremóniamestert, cukrászt, hintót. Külön díjazás ellenében pedig kisbusz is rendelkezésre állhat.

A Szász Tanyán sem záróra, sem zajkorlátozás nincs, így hajnalig tarthat a mulatozás!