Szász Tanya - A város peremén, a Teremtő tenyerén...

Cover

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, minden alkalom, amikor egy ifjú pár úgy dönt, hogy a Szász Tanyát választja esküvője helyszínéül. Az elmúlt évek alatt sokakat ejtett már rabul ez a varázslatos környezet, amibe néhány évvel ezelőtt mi is beleszerettünk. A tanyát körülölelő csodás táj, illetve a múlt értékeit őrző tárgyak és épületek romantikus hátteret kölcsönöznek a nagy nap minden mozzanatához.

A Terembúra

A Szász Tanya kiemelkedően hangulatos része a „Terembúra”, ahol egyidejűleg 120 vendéget tudunk fogadni, és amiből bárhonnan kitekintve természetes élőkép tárul elénk: a vágtázó lovaink, a békésen legelő nyáj vagy az éppen násztáncát járó pávakakas. A Terembúra tökéletes választás azoknak, akik kültéri esküvőre vágynak, hiszen rossz idő esetén ponyvával védett, fedett helyszínné alakítható.

Terembúra

A Szerelmesek Fája

A Terembúra bejáratánál pedig a tanya egyik legromantikusabb eleme található: a szerelmesek fája. Immár hagyománnyá vált, hogy az ifjú pár együtt szegezi föl ide a nevüket őrző réztáblácskát örökké tartó szövetségük jelképéül.

Szerelmesek fája

A Csárda

A téli esküvők meghitt hangulatáról pedig a csodálatos népi motívumokkal díszített csárdánk gondoskodik. Ezt a helyszínt kisebb menyegzők és családi rendezvények esetén ajánljuk. Az autentikus falusi díszítés és berendezés egyedi atmoszférát teremt, egyfajta időutazásra invitálja a hozzánk látogatókat.

Csárda

Hagyományos ízek és fergeteges hangulat

A Szász Tanyán nemcsak a környezet őrzi legszebb hagyományaink, de a felszolgált ételek is. Az esküvői menü a hagyományos magyar ételek legjavát sorakoztatja fel a tyúkhúslevestől a túrós rétesig.

Menü

Önfeledt pillanatok

A finom falatok mellett pedig a fergeteges hangulat is garantált, élőzene és hajnalig tartó önfeledt ünneplés követi az esküvői szertartást.

Hangulat

Személyre szabott extra szolgáltatások

Az elmúlt évek alatt számos esküvő megszervezésének voltunk aktív résztvevői. Minden pár esetében egyéni igényeiknek megfelelő segítséget nyújtunk a szervezésben. Tudunk ajánlani díszítőt, zenekart, vőfélyt vagy ceremóniamestert. Segítünk megbízható pincéreket találni, vagy hintós érkezést szervezni.

egyéni

Szállás lehetőség

Amennyiben igény van rá, a “Kisház” az ifjú pár rendelkezésére áll, és partnereink segítségével a vendégeknek is szívesen segítünk szállást találni a tanya közelében. Különösen fontos számunkra, hogy kényelmessé és stresszmentessé tegyük a napot a fiatal pár és a vendégek számára egyaránt. További részletek ITT találhatóak.

Hangulat

Kisház