Szász Tanya - A város peremén, a Teremtő tenyerén...

A Szász Tanyán mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot!

A múltat idéző hangulatos környezet, a szabadban vagy kemencében készített hagyományörző ételek és a tanyánkat körülölelő csodás bihari táj elvarázsol gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Családi és céges rendezvények

A természet közelsége, a múltidéző környezet és a hagyományos magyaros ételek leggyakrabban a hozzánk látogató felnőtteket örvendeztetik meg. A gyerekeket pedig a tágas tér, a játszótér és a tanyán szabadon sétáló aranyos háziállatok varázsolják el. Szálláshelyekről együttműködő partnereinken keresztül tudunk gondoskodni, így lehetőség nyílik több napra elvonulni a világ zaja elől. Sőt vállalkozó szellemű vendégeink részére sátorozási és tisztálkodási lehetőséget is tudunk biztosítani.

A Szász Tanya tökéletes helyszín családi és céges rendezvények megszervezéséhez. 15-20 fős céges csapatokat éppúgy szívesen látunk vendégül, mint egy 120 fős, igazán nagy családot. Keresztelőt, születésnapot, eljegyzést és nyugdíjba vonulást is ünnepeltek már nálunk.

rendezvény

Disznótor

A Szász Tanyán télen sem áll meg az élet. A hideg hónapok alatt vendégeink megtapasztalhatják milyen egy igazi falusi disznóvágás. A tradicionális disznótor első percétől aktív résztvevői lehetnek az eseményeknek: a reggeli szíverősítő pálinkáktól egészen a kolbásztöltésig és a finom falatok elfogyasztásáig. Jó hangulat, felejthetetlen élmények és fenséges disznótoros ételek akár több mint 40 fős társaságok számára is.

A részletekkel kapcsolatban keress minket bátran!

Osztálykirándulás és gyerektábor

Az elmúlt évek alatt számos gyerekcsoport fordult meg a Szász Tanyán. Kisebbek és nagyobbak egyaránt találnak nálunk izgalmas, szórakoztató és hasznos elfoglaltságot. A tanyán töltött idő alatt tradicionális ételekkel várjuk a gyerekeket, sőt lehetőségük van bekapcsolódni az ételek elkészítésébe is. Megismerkedhetnek a magyarság barátságos őshonos állataival és a hagyományos tanyasi élet feladataival és eszközeivel. Mindemellett pedig felfedezhetik a tanyánkat ölelő területet gyalog, vagy akár hintóval is.

Legyen szó egynapos kirándulásról vagy nyári táborról, 15 fős kis csoportról vagy 100 szaladgáló iskolásról, mi minden esetben örömmel halljuk a gyerekzsivajt. Öröm látni, ahogy a gyerekek és tinédzserek visszatérnek egy olyan korba, amikor a játék, munka, szórakozás még a szabadban történt, nem egy képernyő előtt.

gyerektábor